Voorzitter Nelleke Vedelaar zet afscheid Fleur luister bij

Door Ties Ter Horst op 29 augustus 2018

“En ik daag jullie uit. Kom van je stoel. Denk mee, doe mee, kom in actie.” Met deze woorden sloot Nelleke Vedelaar het betoog tijdens het partij congres.

Ze voegt woord bij daad, en komt zelf ook in Actie.

Op zaterdag 1 september nemen we afscheid van Fleur Imming, als afdeling wilden we dit niet zomaar laten gebeuren. Door mee te denken, te doen en in actie te komen hebben we de landelijke partij voorzitter Nelleke Vedelaar zover gekregen om hierbij aanwezig te zijn.

 

De borrel die bij het afscheid hoort is meteen de uitgelezen plek om met elkaar in gesprek te gaan. Over waar gaan we heen, wat gaan we de komende periode allemaal doen.
Met de komende Europese en provinciale verkiezingen in het vooruitzicht, is het goed om de aansluiting te vinden met de andere disciplines binnen onze partij.

Iedereen is van harte uitgenodigd om zaterdag 1 september, vanaf 16:00 uur, het glas te heffen op het goede werk dat is gedaan. Maar ook op de uitdagingen die we nu voor ons hebben liggen.

Kom jij ook:
Zaterdag 1 september, vanaf 16:00 uur

Boeken Bonen & Blaadjes
Zuidsingel 67
3811HD Amersfoort

Ties Ter Horst

Ties Ter Horst

Ik ben Ties ter Horst en ben sinds 1 april 2016 lid van het bestuur van de Partij van de Arbeid afdeling Amersfoort Bunschoten. Op die datum ben ik ook lid geworden van de partij. Waarom… ik stem mijn hele leven al op de PvdA. Ik kijk niet zo zeer naar de actuele zaken en

Meer over Ties Ter Horst

Blijf op de hoogte

Ontvang ontwikkelingen en nieuwe update via e-mail

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.