Van de Schatbewaarder

Door Iris Homeijer op 9 mei 2018

Het Engelse woord voor penningmeester is “treasurer”. Ik voel me zeker een schatbewaarder, maar helaas nemen de schatten van de PvdA Amersfoort/Bunschoten zienderogen af.

Door het teruglopende ledenaantal en de afname van het aantal zetels, komt er steeds minder geld binnen op de rekening  van de Vereniging. We zullen de komende jaren moeten afwegen welke activiteiten we wel en niet willen en kunnen financieren. In dat licht ben ik de komende tijd meer een schatbewaker en zal men ondanks goede ideeën wel eens Nee te horen krijgen.

De schat is sinds de ALV van maart uitgebreid met een paraplu die ik overigens graag zou teruggeven aan de rechtmatige eigenaar/eigenaresse. Bent u uw paraplu vergeten op de ALV? Stuur even een mailtje met beschrijving en ik bezorg hem u terug.

Vriendelijke groeten Iris Homeijer PvdA Amersfoort/Bunschoten

Iris Homeijer

Iris Homeijer

Sinds de afdelingsvergadering van maart 2016 ben ik penningmeester van de PvdA-Amersfoort/Bunschoten. Ik ben sinds 2003 lid van de PvdA. In 2006/2007 heb ik anderhalf jaar in het bestuur gezeten, tot dit niet meer te combineren viel met werk, gezin en opleiding. In mijn huidige situatie is dit wel weer goed te doen. Ik werk

Meer over Iris Homeijer

Blijf op de hoogte

Ontvang ontwikkelingen en nieuwe update via e-mail

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.