Gedeputeerde Rob van Muilekom tijdelijk uit de roulatie

Door Rob van Muilekom op 26 juni 2020

Vanaf zaterdag 27 juni schort ik mijn werkzaamheden op als gedeputeerde Binnenstedelijke Ontwikkeling, Wonen, Cultuur en Gezonde Leefomgeving van de provincie Utrecht. Reden hiervoor is dat ik een preventieve operatie moet ondergaan aan mijn hoofdslagader om klachten in de toekomst te voorkomen. Gelukkig voel ik me op dit moment gezond en heb ik geen klachten. De verwachting is dat het herstel twee tot drie maanden gaat duren.

Er is afgesproken dat mijn portefeuilles tijdens mijn herstelperiode worden overgenomen door de overige vier gedeputeerden en de Commissaris van de Koning. “Een operatie komt nooit uit en gelukkig valt mijn herstelperiode deels samen met het zomerreces. Het kon gelukkig zo gepland worden. En ik ben blij dat mijn collega’s mijn werk overnemen, zodat ik mij helemaal kan richten op mijn herstel en dat het werk niet blijft liggen”.

De verdeling van de portefeuilles is als volgt:
Robert Strijk: Hart van de Heuvelrug
Arne Schaddelee: Gezonde Leefomgeving
Hanke Bruins Slot: Sociale Agenda
Huib van Essen: Binnenstedelijke Ontwikkeling en Wonen
Hans Oosters: Cultuur en Erfgoed

Rob van Muilekom

Rob van Muilekom

De mens staat voor mij immer centraal. Daarom ga ik mij inzetten voor meer banen, zeker ook voor mensen met een lagere opleiding. Voldoende betaalbare en goede woningen in de dorpen en de steden. En een aantrekkelijke omgeving waar je kunt genieten van de mooie natuur, cultuur en landschap in Utrecht. MIJN FAVORIETE PLEK IN

Meer over Rob van Muilekom