Fractiemedewerker

Quincy van den Berg

Fractiemedewerker & Campagne Coördinator

Elke inwoner van Amersfoort gun ik een veilige (woon)omgeving waar je je thuis voelt. Naast mijn werk als business consultant zet ik mij daarom in als fractiemedewerker en campagnecoördinator voor de Partij van de Arbeid in Amersfoort. Samen met de fractie wil ik mij inzetten voor u en andere inwoners van Amersfoort.

Ik ben Quincy van den Berg (29) en woon nu ruim zeven jaar in Amersfoort. Ik ben in Amersfoort komen wonen tijdens mijn studie Integrale Veiligheidskunde.

Onderwerpen die voor mij politiek gezien belangrijk zijn: Een veilige (woon)omgeving waar je je thuis voelt. Goede zorg voor ouderen, voor kinderen en jongeren een zorgzame opvoeding. Goed onderwijs dat je in staat stelt om van je capaciteiten gebruik te maken. Voldoende inkomen. Toegang tot kunst, cultuur en media om te leren van elkaar, het verleden en om de wereld te ontdekken. Niet alleen voor nu, niet alleen voor de huidige inwoners van Amersfoort. Ook voor in de toekomst, ook voor de toekomstige inwoners.

In 2022 was ik kandidaat zes voor de gemeenteraadsverkiezing in Amersfoort (vandaar onderstaand filmpje), in maart 2023 was ik betrokken als kandidaat en camapgneteamlid voor de Provinciale Statenverkiezingen.

 

Waar ben je naar op zoek?