Bestuurslid

Jan-Herman Koller

Na lang wikken en wegen is het er toch van gekomen. Na vele jaren de boot af te hebben gehouden heb ik toch maar besloten om actief een steentje bij te dragen aan onze geweldige afdeling. Velen van jullie kennen mij al van alle campagne activiteiten. Daar blijf ik ook zeker mee doorgaan. Daarnaast ben ik betrokken bij de werkgroep Wonen. Ik verzorg daarvan de verslaglegging.

Buiten mijn activiteiten voor de Partij ben ik lokaal actief in het Soesterkwartier voor de Stichting WBT Soesterkwartier. En regionaal voor Grootstad St. Joris. En tenslotte landelijk bij Mensa Nederland. Overal in verschillende functies.

Voor mijn werk ben ik coördinator Facility Operations. In het kort: ik zorg ervoor dat mijn collega’s kunnen werken. Daardoor heb ik contacten met alle lagen van onze organisatie: van de schoonmakers tot aan de directie. Een leuke en afwisselende baan. De kennis en ervaringen die ik daar ophaal kan ik zeker ook gebruiken in mijn huidige bestuurlijke functie. En dat geldt voor mij ook omgekeerd.