Bestuurslid

Jan-Herman Koller

Armoede en wonen waar jij je prettig vind, zijn twee waardes die bij de Partij van de Arbeid hoog in het vaandel staan. Als geboren en getogen Keitrekker weet je dat de Amersfoortse kei bikkel hard kan zijn. Net zo hard als het leven. Door samen te werken weet je ook dat je een hard en stuuk ding kan verplaatsen naar de plek die jij wilt. Zo zie ik ook onze partij, de steeds harder wordende samenleving kan met samenwerking worden gebogen naar een met compassie voor elkaar.
Na wat omzwervingen door Amersfoort heb ik mijn plekje gevonden in het Soesterkwartier, de mooie Bloemenbuurt en een gezellige straat. Ook daar merk je dat je met samenwerken en elkaar helpen dromen kunt realiseren.

Buiten mijn activiteiten voor de Partij ben ik lokaal actief in het Soesterkwartier voor de Stichting WBT Soesterkwartier. En regionaal voor Grootstad St. Joris. En tenslotte landelijk bij Mensa Nederland. Overal in verschillende functies.

Voor mijn werk ben ik coördinator Facility Operations. In het kort: ik zorg ervoor dat mijn collega’s kunnen werken. Daardoor heb ik contacten met alle lagen van onze organisatie: van de schoonmakers tot aan de directie. Een leuke en afwisselende baan. De kennis en ervaringen die ik daar ophaal kan ik zeker ook gebruiken in mijn huidige bestuurlijke functie. En dat geldt voor mij ook omgekeerd.