Jamal Malik

Jamal Malik

Over Jamal Malik

Ik ben Jamal Malik, woonachtig in Amersfoort sinds 2002. Getrouwd en heb 4 prachtig kinderen. Ik heb een brede achtergrond als het gaat om onderwijs dat ik heb gevolgd, van certificaat assistent automonteur van ROC Oost Nederland in Enschede tot aan mijn afstuderen als master in culturele antropologie universiteit van Utrecht.

Mijn werkervaring is ook net zo breed als mijn opleiding. Ik begon als schoonmaker tot nu als zelfstandig ondernemer sinds 2011. Ik ken zowel lokale politiek als landelijke in het algemeen. Dat wil zeggen, ik weet hoe het gaat met de politiek en help al jaren de PvdA waar ik kan, zoals campagne voeren maar niet inhoudelijk. Daarnaast heb ik gewerkt als vrijwillig jongerenwerker, in de Adviesraad Sociaal Domein, voor kleurrijk Amersfoort, voor bondgenoten Amersfoort (Politie, gemeente en sleutelfiguren), als hardlooptrainer bij Altis en materiaalbeheerder.

Ik heb besloten om mee te doen met lokale politiek, omdat ik graag zelf wil meepraten over de mooie Keistad van ons allen. Ik wil ook graag verandering zien, zoals zeggen wat je gaat doen en doen wat je hebt gezegd. Kortom politiek van belofte en optimisme. Bij mij gaat het om idealisme waar de PvdA voor staat zoals, bestaanszekerheid, inkomen, onderdak, onderwijs, gezondheid. Alles begint met zekerheid en dat is wat mij betreft waar PvdA voor staat en daar ga ik voor strijden.