Door Quincy van den Berg op 29 april 2022

Muziek Café PvdA

Wij horen graag van Amersfoortse jongeren hoe zij het post-coronatijdperk beleven? Waar lopen jullie tegen aan? Hoe denk jij over huisvesting? Hoe kijk jij tegen de klimaatproblematiek aan? Welke problemen en zorgen spelen er waar de politiek iets aan kan doen?

Wij willen alle Amersfoortse jongeren uitnodigen om op 1 mei in gesprek te gaan over wat jullie bezighoudt. In Amersfoort staat daarom de 1-mei viering in het teken van muziek en in gesprek gaan met elkaar: Muziekcafé Partij van de Arbeid.

Vanaf drie uur wordt er muziek verzorgt door vier jonge Amersfoortse muzikanten. Tussen de muziek door kan jij een pitch houden over een probleem wat jou aangaat. Aansluitend gaan we hierover met de aanwezigen in discussie.

Wil je een pitch doen? Geef dan je onderwerp door aan [email protected] Wil je alleen langskomen om naar de muziek te luisteren en mee te doen aan de discussie dan ben je van harte welkom op 1 mei vanaf 15:00 uur in Fluor. De toegang is gratis!

Quincy van den Berg

Quincy van den Berg

Elke inwoner van Amersfoort gun ik een veilige (woon)omgeving waar je je thuis voelt. Daarom heb ik mij kandidaat gesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Ik ben Quincy van den Berg (27) en woon nu ongeveer vier jaar in Amersfoort. Ik ben in Amersfoort komen wonen tijdens mijn studie Integrale Veiligheidskunde. Sinds de middelbare school

Meer over Quincy van den Berg