Rob Smulders op de radio over huurverhogingen

Door Rob Smulders op 6 juli 2020
Op 20 mei verstuurde de fractie van de PvdA Amersfoort een brandbrief naar de Gemeente en diverse media. Rob Smulders en Annet de Raadt zijn daarop uitgenodigd door De Golfbreker.
Rob Smulders was op zaterdag 4 juli te gast in “Actueel zaterdag” van radiozender De Golfbreker. Tijdens de uitzending een gesprek tussen Roelof, Erik, Rob Smulders (PvdA Amersfoort) en Bert Bosman van (De Alliantie Amersfoort) over de huurverhogingen.
Zie onderstaande link voor de uitzending van 4 juli 2020:
Annet de Raadt op de radio over schulden & Corona
Annet de Raadt was op 20 juni ook te gast in “Actueel zaterdag” van omroepvereniging De Golfbreker. Samen met Dick van Maanen (Stadsring 51) vertelt ze over schuldhulpverlening ten tijde van Corona. Wat kunnen de hulpverlening-instanties gezamenlijk doen om de nasleep van Corona aan te pakken op het gebied van schuldhulpverlening?
Omroepvereniging De Golfbreker:
Omroepvereniging De Golfbreker verzorgt informatieve en verstrooiende radioprogramma’s voor een breed publiek in Amersfoort en omstreken. Wij zijn betrokken bij de ontwikkelingen in Amersfoort en omgeving, en vervullen een rol bij het verspreiden van lokale informatie, en de verbinding tussen inwoners van onze regio.
Rob Smulders

Rob Smulders

ZEKER ZIJN VAN EEN VERBONDEN SAMENLEVING Als raadslid hecht ik aan een authentieke en transparante manier van besturen, die mensen bij elkaar brengt. Ik ken de stad inmiddels goed en ik weet hoe de wijken en buurten van elkaar verschillen en allemaal een eigen identiteit hebben. Ik wil de Amersfoortse wijk- en dorpsbewoners nog beter

Meer over Rob Smulders