Thema avond Armoede

Door Roel Holthuijsen op 12 december 2019, van 19:00 tot 23:00, Voedselbank Amersfoort | Voedselbank Amersfoort

Het gaat goed in ons land en ook met de regio Amersfoort. Maar er zijn nog altijd mensen die onder de armoedegrens leven. De fractie in Amersfoort is op zoek naar wat zij als politiek kunnen doen om deze armoede te bestrijden.

Op donderdag 12 december organiseert de afdeling Amersfoort van de PvdA een Politiek café over dit thema. Wij zijn van harte welkom bij de voedselbank Amersfoort (www.voedselbankamersfoort.nl). We hebben Dick van Maanen van Stadsring51 en Pieter de Bekker van Schuldhulpmaatje Amersfoort uitgenodigd om over hun praktijk te vertellen. Daarnaast zal ook Cieka Galenkamp van de voedselbank vertellen over haar werk. De avond wordt afgesloten met een discussie over Armoede in de regio Amersfoort.

Graag nodigen we jullie uit om deel te nemen aan dit café. Op verzoek van de medewerkers van de voedselbank vragen we jullie één of meerdere producten mee te nemen die toegevoegd kunnen worden aan de voedselpakketten die zij uitdelen.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, maar toch het één en ander willen doneren, laat het ons dan weten. Stuur een mailtje naar voorzitter@pvda-amersfoort.nl of bel met 06 54 915 475.

 

Aanvang van het café is 20:00 uur en duurt tot ongeveer 22:00 uur.

 

Graag tot donderdag 12 december.