Actie! #Hartvoordestad met Agnes Jongerius

Door Ties Ter Horst op 19 mei 2019, om 12:30, Varkensmarkt | Varkensmarkt

Huisje bouwen op de Varkensmarkt

Het is nog steeds campagnetijd. We mogen deze maand weer naar de stembus. Het Europees parlement staat boven de kieslijst. We gaan als PvdA voor een sterk Europa. ‘Zeker zijn van een sterk Europa’ zou zomaar de slogan kunnen zijn.

Er staat nog iets belangrijks op het spel. Frans Timmersmans wil graag de opvolger worden van Juncker als baas van Europa. Wat mij betreft de juiste man op de juiste plaats, een rasechte sociaal democraat met veel kennis en ervaring.

Maar wat voor huisje gaan we nu bouwen op de Varkensmarkt? ‘Zeker zijn van een betaalbare woning’ geldt nog steeds als één van de belangrijkste doelen van de PvdA. Ook de PvdA in het Europees Parlement is hiervan doordrongen. Op zondagmiddag 19 mei komt Agnes Jongerius naar de Varkensmarkt om campagne te voeren. Zij gaat met haar team samen met ons een houten huisje bouwen om aandacht te vragen van het winkelend publiek en met ze in gesprek te gaan.

PvdA afdeling Amersfoort is daar natuurlijk bij. Het bestuur en de fractie hopen jullie daar tegen te komen om dit initiatief te steunen. We starten met het bouwen van het huisje aan het begin van de middag.

Ties Ter Horst

Ties Ter Horst

Ik ben Ties ter Horst en ben sinds 1 april 2016 lid van het bestuur van de Partij van de Arbeid afdeling Amersfoort Bunschoten. Op die datum ben ik ook lid geworden van de partij. Waarom… ik stem mijn hele leven al op de PvdA. Ik kijk niet zo zeer naar de actuele zaken en

Meer over Ties Ter Horst

Blijf op de hoogte

Ontvang ontwikkelingen en nieuwe update via e-mail

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.