Van de Voorzitter

Door Ties Ter Horst op 21 mei 2018

Ties ter HorstHet is alweer even terug dat we elkaar gezien of gesproken hebben. Een week na de verkiezingen was de ALV waar jullie mij als voorzitter gekozen hebben. Direct daarna brak een hectische tijd aan. Doordat Grace Tanamal ziek werd moest de fractie weer aangevuld worden. Harun Keskin heeft haar plek naast Rob Smulders ingenomen. Samen met de buitengewone raadsleden Annet de Raadt en Bert Veenstra vormen zij nu de fractie. Een stuk kleiner dan we gewend zijn.

De afgelopen week hebben we met het campagneteam bij elkaar gezeten om terug te kijken maar ook vooruit. Aan de hand van een uitgebreide analyse van Stan Iking konden we onder andere zien hoe we in welke leeftijdsgroepen en in welke wijken gescoord hebben en hier lering uittrekken voor de permanente campagne. Natuurlijk dank aan Stan voor deze waardevolle informatie.

Het bestuur heeft inmiddels de contouren staan voor de permanente campagne. Dit plan gaat naadloos aansluiten bij het fractieplan. Het zal jullie niet verbazen dat we de opbouw van de ons zo geliefde Partij van de Arbeid vanuit de wijken gaan doen. We komen daar in september op terug. We willen dat met de hulp van de leden gaan doen.

En dan wil het bestuur graag onze scheidende wethouder Fleur Imming van harte feliciteren met haar nieuwe baan. We willen Fleur bedanken voor haar inzet en behaalde resultaten. Een wethouder om trots op te zijn.

Ties Ter Horst

Ties Ter Horst

Ik ben Ties ter Horst en ben sinds 1 april 2016 lid van het bestuur van de Partij van de Arbeid afdeling Amersfoort Bunschoten. Op die datum ben ik ook lid geworden van de partij. Waarom… ik stem mijn hele leven al op de PvdA. Ik kijk niet zo zeer naar de actuele zaken en

Meer over Ties Ter Horst

Blijf op de hoogte

Ontvang ontwikkelingen en nieuwe update via e-mail

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.