Door Harun Keskin op 11 juli 2019

Drukke maand voor de nieuwe fractievoorzitter

Op vrijdag 14 juni 2019 was Harun Keskin als nieuwe fractievoorzitter van PvdA Amersfoort te gast bij John Janssen en Arie Zwakman op EVA Radio. Gesproken is over de laatste ontwikkelingen bij de partij, zowel landelijk als lokaal. De laatste verkiezingsresultaten met de bijbehorende inspanningen tijdens de campagne en een vooruitblik naar de volgende verkiezingen. Het programma is terug te luisteren op de Facebook pagina van Eemlands Hart.

Zaterdag 22 juni 2019 werd de tweejaarlijkse Nederlandse Kampioenschappen voetbal voor raadsleden gehouden in het stadion van Almere City FC. Harun Keskin deed mee in het team met afgevaardigden van verschillende partijen uit de Amersfoortse Raad. De gelegenheidscoalitie won tegen Zoetermeer, Breda, Groningen en Leiden, maar verloor tegen Tilburg, wat uiteindelijk heeft geleid tot een 5e plaats.

Dinsdag 25 juni 2019 werd voor de BBL-leerlingen van het MBO Amersfoort, locatie Hogeschool Utrecht aan het Mondriaanplein de ‘Business for a Day’ georganiseerd. Het doel is de leerlingen te leren een eigen onderneming op te zetten en dit zo goed als mogelijk te presenteren. Harun Keskin is gevraagd om de prijsuitreiking te verzorgen. In zijn toespraak heeft hij het belang benadrukt van een goede aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven, waarvoor hij zich altijd hard heeft gemaakt. In zijn toespraak gaf hij de leerlingen mee altijd hun best te doen, daar arbeid altijd beloond wordt. Is het niet financieel, dan in ieder geval met het vergaren van kennis en ervaring.

Donderdag 27 juni 2019 vond het Clash- debat plaats in de Volmolen, georganiseerd door de jongeren van ‘Onder Invloed’. De organisatie richt zich op het verkleinen van de afstand tussen de politiek en de jongeren en had Harun Keskin uitgenodigd om de degens te kruisen met een projectontwikkelaar en de directeur van een woonbond. Onze inspanningen op het gebied van de sociale huur en de middeldure huur heeft uiteraard de revue gepasseerd. Van het debat is een geluidsopname gemaakt, welke gedeeld zal worden in een Podcast.

Harun Keskin

Harun Keskin

ZEKER ZIJN VAN WERK Als raadslid heb ik mij de afgelopen vier jaar sterk gemaakt voor de bestrijding van de jeugdwerkloosheid en voor een betere aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt. Vooral voor MBO-studenten op niveau 1 en 2 is dit zeer belangrijk. Ook wat betreft stageplekken en de bestrijding van arbeidsmarktdiscriminatie moeten we

Meer over Harun Keskin